Review Pensule Ovale My Make-up Brush Set

Iata si primul review pe noul blog, pentru un set de pensule ovale. Aceste pensule au aparut la o gramada de firme, fiind dupe-uri dupa pensulele Artis. Pensulele Artis sunt extrem de scumpe, asa ca lumea a cautat variante mai accesibile pentru acest gen de pensule ciudate. Am vrut si eu sa le incerc si prima data mi-am cumparat o pensula de pe Aliexpress, dar care nu avea o calitate care sa ma dea pe spate. Intre timp, am inceput sa colaborez cu cei de la My Make-up Brush Set, un site ce prezinta o varietate de seturi de pensule. Mi le-am ales pe acestea pentru ca am vrut sa inteleg ce e cu valva care s-a facut in jurul unor pensule care pur si simplu arata diferit fata de cele clasice.
Cod Discount 10%: DISCOUNT10%OFF

Absolut toate pensulele au perii foarte densi, foarte pufosi, dar destul de tari incat sa blenduiasca bine un fond de ten sau un produs crema. Manerul la pensula cea mai mare pare a fi cel mai putin stabil (la modul ca mi se pare ca daca pui putin mai multa presiune se poate rupe). In rest, totul arata a fi de calitate. Cu toate ca par a fi din metal, sunt de fapt din plastic tare. Pe manere apare logo-ul producatorului, My Make-up brush set.
9eece079c84247fdf0f7fb17f54c0d4c
In cazul in care nu ati urmarit videoclipul, am fost foarte incantata de majoritatea pensulelor, exceptand cele extrem de subtiri, folosite pentru eyeliner gel sau gel de sprancene, pentru simplul fapt ca atunci cand se aplica putina presiune, perii se ,,strang” intr-un punct, iar liniile nu pot iesi foarte subtiri. Mi-ar fi placut ca aceste pensule sa aiba firele mai scurte si mai tari, astfel cred ca ar fi fost folositore. In rest, am fost extrem de impresionata de cele mai mari pensule, pentru ca blenduiesc extrem de bine produsele crema, cat si de pensula medie, cu care am reusit sa realizez un look intreg la ochi, fara sa fiu nevoita sa schimb pensula.
Avand in vedere ca avem 10 pensule intr-un set, care, dupa cum se vede si in videoclip, cu o mica exceptie, ne pot ajuta sa realizam un machiaj full face, cred ca acest set merita fiecare banut (40$, adica 4$/bucata). Am vazut aceste pensule vandute pe net cu 400 lei si in magazine cu 35/40 lei bucata.
Daca va atrag pensulele pentru fond de ten in favoarea buretelului si daca obisnuiti sa va conturati fata, recomand acest set cu drag!

 

You may also like

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *